Bulletin nr: 2020-1

To       : The clients and company web site

From   : Independent Advisors / Accounting & Tax

Date     : January, 1st 2020

Subject: Sizleri Bilgilendirmeye Devam Etmek İstiyoruz.

Tekrar Hoşgeldiniz,

Sizleri 2020 yılında da mali konularda bilgilendirmeye devam etmek istiyoruz.

Aramıza yeni katılan ortaklarımız, yenilenen hizmet alanlarımız, güncellenen web sayfamız ile mali mevzuatta değişen, güncellenen konuları, uluslararası gelişmeleri, ekonomik yaklaşımları, sizleri davet edeceğimiz toplantılar, üyesi olduğumuz uluslararası networkler, eğitim ve çalıştay vb. duyuruları sizlerin ilgi ve bilginize arz etmek istiyoruz.

Günlük hayatın koşturmacası, profesyonel dünyanın yoğunluğu ve telaşı içinde çok fazla e-posta ile bilgilendirme alıyorsunuz, bunun farkındayız. Amacımız doğru bilgiyi zamanında ulaştırmak.

Bu sene ayrıca sizlerden gelen yazı, blog, makale ve benzeri çalışmaları da tüm okuyucularımıza ulaştırmak istiyoruz. Bu tür çalışmalarınızı (ia@ia.com.tr) bize iletmeniz yeterli.

İzniniz olduğu sürece sizlere göndereceğimiz bilgilerle ilgili olarak yaklaşım ve bakış açımızı şu şekilde anlatmak arzusundayız.

Bilgilendirme Anlayışımız:

·   Şirket olarak copy-paste bir yaklaşımdan ziyade TBMM’ye yeni sunulan Kanun teklifleri, tasarılar, taslak halde kamuoyunun görüşüne sunulan düzenlemeler, sürekli değişen tebliğ ve sirkülerler, Resmî Gazete’de yayımlanmadığı için takibinde zorlanılan özelgeler (muktezalar), güncel yargı kararları ve Vergi Konseyi vb kanallar aracılığıyla işin mutfağında yapılan çalışmalarla ilgili ilk elden bilgileri şeffaf ve sorumlu bir anlayışla sizlere ulaştırmak amacını taşıyoruz.

·   Tüm ekibimizle, sizlere amaca ve konuya odaklı duyurularımızı iletmek istiyoruz. Farklı yetkinlikleriyle alanında uzman ekibimiz tarafından titizlikle hazırlanan sirkülerler ve bültenlerimiz düzenli olarak yayımlanacak ve ücretsiz olarak sizlere ulaştırılacaktır.

·   Ayrıca, kısa özetler halinde bu bilgileri görseller aracılığıyla sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

·   Bu duyuru ve bültenleri bünyenizde daha fazla ilgisi olan departman veya kişilere de iletebilirsiniz, dilerseniz e-mail adresini vereceğiniz kişilere sirküler ve yayımlarımızı biz de ulaştırabiliriz. Aynı zamanda tüm bu çalışmaları topluca web sayfamızdan da takip etme imkânınız bulunmaktadır.

·   Bu çalışmaları halihazırdaki uygulamaların hatırlatılması, gelecekte yayımlanacak düzenlemelerin, taslak veya teklif aşamasındayken daha iyi anlaşılması ve bunlara yön verebilecek kurumlara yönelik olarak “iyi danışmanlık örneği” olarak sunulması ve doğru bilgiye ihtiyacı olanlara yardımcı olunması amacıyla hazırlıyoruz.

·    Metodoloji olarak kanun ve düzenlemeler taslak olarak kamuoyunun bilgisine sunulduğunda sessiz kalmak yerine “ses vermeyi” tercih edeceğiz. Görüş olarak verilere, uygulamadan gelen tecrübeye ve birikime uygun bir şekilde bildiklerimizi paylaşmayı görev bileceğiz.

·   Faydalı olması dileğimizle.

Eğer bu bilgilendirme e-postalarını almak istemiyorsanız, üyelikten ayrılma seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır.

Şaban Küçük, Öznur Öztürk, Halil İbrahim Torun, Mehmet Nurullah Budak

2020 Yılının Güzellik ve Esenlik İçinde Geçmesini Diliyoruz.

Saygılarımızla,

Download PDF

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply